ZICO, Block B'den ayrılıyor mu?

Zico'nun Seven Seasons Entertainment ile olan anlaşması yakında bitiyor. Ve anlaşmasını yenilemeyeceği konusunda dedikodular hızla yayılmaya başladı. Ve son bir kaç gündür medya gündemine oturdu. 

관련 이미지

Zico'yu şüphesiz ki bir çoğumuz tanıyoruz. 2011 yılın da Block B ile çıkış yapmıştı. Gerek Block B ile gerekse Solo çalışmalarıyla büyük ilgi toplamıştı. 

block b에 대한 이미지 검색결과

Zico ve Block B hakkında kısa bir bilgi verecek olursak:
Block B, 2011 yılında Stardom Entertainment çıkış yapmış bir KPOP grubudur. Daha sonralarda Stardom Entertainment'dan ayrılarak KQ Entertainment altında Block B için kurulmuş olan Seven Seasons Entertainment ile sözleşme imzalanmıştır.


관련 이미지

Fakat;
Zico'nun şirketle olan anlaşmasının bitmesi konusunda; "Block B ile daha fazla çalışmayı düşünmüyorum." diyerek niyetini belli ettiği ve çeşitli şirketlerle görüşme içerisinde olduğu ve yalnız çalışmak istediği hakkında haberler yayılmaya başladı. 

Konuyla ilişkili olarak:

block b montage album cover에 대한 이미지 검색결과

Block B üyelerinin, geçen sene 6. Mini Albümleri "Montage" çıktığı zaman birlikte kutlama yemeği yerken BlockB'nin geleceği hakkında çokça konuştukları da medyaya yansımıştı. 

block b ukwon에 대한 이미지 검색결과block b jaehyo에 대한 이미지 검색결과

U-Kwon: "Şimdi yaşadığımız bu an daha önemli olduğu için elimizden geleni yapacağız"
JaeHyo: "Üyeler arasında herhangi gibi anlaşmazlık olmadığı için tam bilemiyorum, ama bu konuda ileride biraz fikir alışverişinde bulunacakmışız gibi geliyor. Şu an'ın tadını çıkarmaya çalışıyoruz"

관련 이미지관련 이미지

Üyelerden P.O, mart ayındaki kontrat yenileme hakkında; "Üyelerin ayrı ayrı hayatları olduğu kadar birlikte bir çok konu hakkında konuşuyoruz. 7 kişi birbirimiz ile iyi geçindiğimiz için birlikte içmeye gidip neyi nasıl yaparsak daha iyi olur diye fikir alışverişinde bulunuyoruz"

Ve Kyung, haziran ayında yaptığı bir konuşmada; "Henüz bu konuda tartışacak zaman değil. Solo çalışmalarım ile bu konuyu ayrı tutarsanız sevinirim" diye düşüncelerini iletmişti. 

관련 이미지


Seven Seasons Entertainment, konu hakkında açıklama yaptı. Yaptığı açıklama:

Merhaba, 
Biz Zico'nun şirketi Seven Seasons Entertainment'ın bilgi servisi görevini üstlenen ENP Company.
Zico ile alakalı olan haberler hakkında bilgi vereceğiz.
Henüz herhangi bir karar vermedik. Hala Zico'nun kontratının yenilenip yenilenmemesi üzerine fikir alışverişi yapmaktayız. Daha sonra verdiğimiz karar doğrultusunda açıklama yapacağız.

Açıklamada da görüldüğü gibi henüz verilmiş kesin bir karar olmamakla birlikte, Zico şirketten ayrılsa bile Block B'den ayrılmasının herhangi bir sebebi olmadığı düşünülüyor. 















Kaynakça:

http://www.segye.com/newsView/20180918000643

http://sports.chosun.com/news/ntype.htm?id=201809190100156850012111&servicedate=20180918

http://news.hankyung.com/article/201809188033H


Yorumlar

Popüler Yayınlar