B.A.P HimChan'a CİNSEL TACİZ suçlaması !


bap himchan에 대한 이미지 검색결과



Geçen Temmuz ayında tanıdık birinin davetiyle Namyangju'da ki bir pansiyon'a eğlenmek için giden BAP üyesi Himchan, 20li yaşlarda olan 3 kadınla birlikte içki içerek kadınlardan birine cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle taciz ettiği düşünülen kadın tarafından polise şikayet edildi. 

Zorla taciz edilen kadından farklı olarak ifade veren Himchan, "İkimizinde birbirimize ilgisi vardı" diye açıklama yaptı. 



bap에 대한 이미지 검색결과



B.A.P'nin şirketi TS Entertainment, herşeyin bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu ileride de davaya sadık kalarak gerçekleri yansıtacaklarını belirtti. 

Davanın ilişkili olduğu Namyangju Karakolu yetkilisi " Şüpheliyi, mağduru ve şahitleri araştırarak bugün savcılığa sevkettik. İddia makamı soruşturma hakkında gerçekleri doğrulayıp daha fazla soruşturmaya ihtiyacımız olursa soruşturma isteyeceğiz " diye açıklama yaptı.

Avukat Yang Jimin; "Cinsel Taciz davalarında 10 yıla kadar hapis ve 15.000 dolara kadar para cezası uygulanır" açıklamasını yaptı. (Şuan ki döviz kuru ile 85bin Türk Lirası)













Kanakça:

http://www.obsnews.co.kr/news/articleView.html?idxno=1115692

Yorumlar

Popüler Yayınlar