Uzun Süredir COMEBACK Yapmayan KPOP KIZ GRUPLARI

Son yıllarda KPOP grupların Comeback aralıkları iyice azalmaya başladı. Genelde senede 2 veya  3 kere comeback yapıyorlar. Birazcık uzarsa senede 1 defa comeback yaptıkları da oluyor. Ama mutlaka senede bir defa comeback yapıyorlar.

 
Dağılmamış olmasına rağmen, dağılmış hissi verircesine uzun zamandır comeback yapmayan veya yapamayan kız gruplarına bir göz atalım istedim. 




👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇





1. AFTER SCHOOL


After School grubu dağılmadı fakat 2013'de yaptıkları "First Love" maxi single'ından bu yana hiç geri dönüş yapmadılar. 

Üyelerden bazıları gruptan çıktı. Ve grupta sadece 4 üye kaldı. 

Özellikle üyelerden Lee GaEun, gruba yeni katılır katılmaz grubun çalışmaları durduğu için "Produce 48" idol survival programına katıldı. 

2. F(X)


Geçtiğimiz günler çıkışlarının 9. yıldönümü kutladılar. 

Eşsiz konsepti ile çok popüler olan grubun, uzun süredir geri dönüş yapmadıkları için fanları da bir hayli üzgün. 

Grup üyelerinden Sulli'nin gruptan ayrılmasından sonra 4 kişi olarak yollarına devam eden grup, en 2015 yılında "4 Walls" ile geri dönüş yapmıştı. O zamandan bu yana comeback yapmadılar. 

3. BROWN EYED GIRLS



2015 yılı kasım ayında çıkardıkları 6. stüdyo albümlerinden bu yana comeback yapmadılar. Gruba karşı olan sorumluluk duyguları güçlü üyelerden oluşmasına rağmen üyelerin, flört ve evlilik gibi durumları da oldu. Son zamanlarda hepsi kişisel çalışmalarına ağırlık vermiş durumdalar. 

Geçen şubat ayından grup üyelerinden Narsha, Gaon Chart Music Awards'a katılarak; "Herkes grubun dağıldığını düşünüyor olabilir ama grup dağılmadı. İlerleyen zamanlarda grupça bir geri dönüş yapmak için çabalayacağız" diye konuştu.

4. LADIES CODE


En son 2016 yılında "Stranger" ile comeback yapan Ladies Code, o zamandan bu yana geri dönüş yapmadı. 

Grubun dağılmasından şüpheleneceğimiz kadar uzun bir olmasa da, son çıkan albümleri, "Healing Triology (Şifa 3lüsü)" serinin ikinci albümü olduğu için serinin son albümü olan 3. albümün çıkmasının bu kadar uzun sürmemiş olması gerektiği konusunda dedikodular yayılmaya başladı. 

Grup üyelerinden Ashley, son günlerde Solo Albümünün promosyonlarını yapıyor.









Kaynakça:

https://1boon.kakao.com/newsade/0100GI

Yorumlar

Popüler Yayınlar