HyunA ve E'Dawn'ın İlişkisinde ki Son Durum!!

ŞİRKET GERİ ADIM ATTI BUNDAN SONRA NELER OLACAK?


hyuna edawn에 대한 이미지 검색결과

Daha önce HYUNA ve son zamanlarda popülerliği artan Kpop erkek grubu PENTAGON'un üyesi E'DAWN'ın arasında çıkan aşk dedikoduları medya gündemine oturmuştu. 

Sanatçıların bağlı olduğu şirket olan CUBE ENTERTAINMENT bir açıklama yaparak. HyunA ve E'Dawn'ın sevgili olmadıklarını söylemişti.

Bunun üzerine HyunA, sosyal medya hesabında dürüstçe bir açıklama yaparak; sevgili olduklarını itiraf etmişti. 

Daha sonra olayın patması üzerine Cube Entertainment, her iki sanatçının da şirketten atıldığını duyurmuştu. 

Fakat aradan bir gün bile geçmeden Cube Entertainment, yaptığı açıklamayı değiştirerek; Sanatçıların düşüncelerinin de önemli olduğunu ve henüz şirketten çıkarılma konusunda bir karara varılmadığını ve bu konu hakkında biraz konuşulduktan sonra karara varılacağını belirtti.

hyuna stylist에 대한 이미지 검색결과

Bunun üzerine HyunA'nın stilisti, AOMG adlı şirketin kartının bulunduğu fotoğrafı sosyal medya hesabında "iyi iş çıkartalım" yazısı ile bilikte paylaştı. 

Medyada, HyunA'nın AOMG şirketi ile anlaştığı ve o şirkete geçeceği konusunda dedikodular yayılmaya başladı. 

관련 이미지
관련 이미지

AOMG şirketi, Ünlü RnB Rap sanatçısı Jay Park'ın kurduğu bir Hip Hop şirketidir. Jay Park, ilk çıkışını JYP Entertainment'a bağlı, Kpop erkek grubu olan 2PM'in lideri olarak yaptı. Daha sonra bir skandal yüzünden şirketten çıkartıldı. Ve solo kariyerine devam ederek başarılı olan Jay Park, AOMG şirketini kurdu.  

관련 이미지

HyunA ve Jay Park, her ikisi de JYP Entertainment da geçirdikleri zamanlardan birbirlerini tanıyorlardı. HyunA da ilk çıkışını Wonder Girls ile birlikte JYP Entertainment'da yapmıştı. 

관련 이미지

Aynı zamanda HyunA, Jay Park solo kariyerine devam ettiği sıralarda ona destek olabilmek için Jay Park'ın bir Music Video'sunda da yer almıştı. 

Bu nedenle insanlara göre; HyunA'nın AOMG şirketine geçebileceği ihtimali gayet yüksekti.

Fakat daha sonra AOMG şirketi; HyunA'nın stilisti ile birlikte çalışacaklarının doğru olduğunu ama HyunA konusunda öyle bir şeyin söz konusu olmadığının açıklamasını yaptı. 

Bu durumda HyunA ve E'Dawn'ın durumları hala belirsiz görünüyor. 

Bir süredir ortalıkta görülmeyen ikiliden HyunA, son zamanlarda sessiz bir şekilde sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşmaya başladı. 


























Kaynakça:

http://m.wikitree.co.kr/main/news_view.php?id=371766

http://www.topstarnews.net/news/articleView.html?idxno=488326#08e1

http://www.insight.co.kr/news/180982

https://m.post.naver.com/viewer/postView.nhn?volumeNo=16704259&memberNo=36645352&vType=VERTICAL


Yorumlar

Popüler Yayınlar