JB "Sunrise" MV - Super Junior D&E "Sunrise" MV BENZERLİĞİ hakkında ki SON GELİŞMELER!

관련 이미지suju d&e에 대한 이미지 검색결과

Dün gece (15.09.2018), JYP 'nin Music Video skandalı hakkında ilk haberi vermiştim.




Bu sabah ki haberlere ve gelişmelere baktığımda açıkcası herhangi bir gazete yazısı veya haber göremedim

Fakat Naver ve Daum gibi sitelerde arattığınız da insanların yazdığı yorumlar hemen gözünüze çarpıyor. Bir çok insan dün geceden beri bu konu hakkında yazmış ve iki grubun (GOT7 ve SUJU) fandomları çok sert olmasa da birbiriyle atışmaya başlamışlar. 

Birkaç Blog, Music Video Skandalı hakkında bilgilendirmeler yapmış ve yazılar yazmış. İçerikleri benim de dün paylaştığım yazı ile hemen hemen aynı. 

Benim düşünceme göre JYP ve SM gibi iki büyük şirket bu sorunu aralarında sessizce halletmeye çalışıyor ve olabildiğinde olay yayılmasın diye medyanın bu konuda bir şeyler yazmasını bir şekilde engelliyor.

Tabiki bu olayın sessizce ve güzelce halledilmesi açısında iyi bir gelişme. Fakat iki grubun fanlarıda hala bu olay hakkında bir açıklama bekliyor.

Özellikle GOT7 fanları, grup lideri JB'nin herhangi bir suçu olamayacağını, kendisinin sadece şirketin ona söylediği gibi yaptığını bu yüzden bu skandalın sorumlusunun JYP Entertainment olduğunu belirterek, JB'nin üzerine gidilmemesi konusunda derin ricada bulunuyorlar. 














Kaynakça:

http://tjqmaltus.tistory.com/1938

https://blog.naver.com/allisonkmk/221359030941

Yorumlar

Popüler Yayınlar