TWICE'ın SEVGİLİ yapma YASAĞI KALKIYOR!

JYP Entertainment'ın bütün sanatçılarına uyguladığı bir ilişki yasağı vardır. 

Bir Sanatçı, çıkış yaptıktan sonra ki 3 yıl boyunca kimseyle sevgili olamaz. 

Bu yasak yapılan kontratlar ile de desteklenir.

twice 2018에 대한 이미지 검색결과

Önümüzdeki ekim ayı ile birlikte Twice, 3. yılını tamamlayacak ve doğal olarak ilişki yasağıda kalkacak. 

Peki bakalım TWICE üyeleri bu yasağı kalkması konusunda neler düşünüyor:

twice sana에 대한 이미지 검색결과

Geçen 2016 yılında Twice üyesi Sana, bir radyo programında "JYP bize 3 yıl ilişki yasağı uyguluyor. Bunun sebebi bir süre işimize konsantre olmamızı sağlamak için." diye söylemişti. 

Ülkede ki erkek ve kadın Twice fanları , kızların ilişkilerini destekliyor.

Twice üyeleri 2 yıl önce yaptıkları bir röportajda, sevgili yapmak konusuna şimdilik pek sıcak bakmadıklarını dile getirmişlerdi. Ama son zamanlarda, bu düşüncelerinin değiştiğinin sinyallerini de vermeye başladılar. 

관련 이미지

Nayeon, Eğer biriyle sevgili olmak isteseydin bu kim olurdu? sorusuna; "Dürüst olmak gerekirse bir kaç kişiyle birer kez buluşmak istiyorum" diye konuştu.

twice jihyo에 대한 이미지 검색결과

Jihyo, öncelerde; "Buluşmaya gitmek konusunda herhangi bir fantezim yok" diye söylemişti fakat son zamanlar da Nayeon'a telefon ederek "Aşkıııım!" diye aegyo yaparak seslenmesi gelecekteki erkek arkadaşına da bu şekilde seslenmek istediğinin göstergesi oldu.

twice에 대한 이미지 검색결과

Şimdiden fanlar sosyal medya aracılığıyla "Çoktan 3 yıl geçti bile. İleride de çiçekli yollarda yürüyelim!" cümleleri ile sevgi dolu mesajlarını göndermeye başladılar. 

*꽃길만 걷다: Çiçekli yolda yürümek: Bu ifade Korecede; "bahtın açık olsun, güzel şeylerle karşılaş, her zaman iyi yerlerde ol" anlamını taşımaktadır.*



















Kaynakça:

http://m.insight.co.kr/news/178387

Yorumlar

Popüler Yayınlar