GOT7, JYP binasında ki yeni "Organic Restaurant" hakkında Konuştu.

got7에 대한 이미지 검색결과

Geçenler de, yeni JYP Entertainment binası hakkında ki haberleri vermiştim. Bina ile birlikte bazı sistem değişikliklerinin yapıldığından da bahsetmiştim. 
JYP Entertainment binasına yeni bir "Organic Restaurant" açılmıştı. 


GOT7 da sonunda restaurant yemeklerinden tatmış olacak ki, geçenler de katıldıkları bir radyo programında yeni restaurant hakkında ki yorumlarını ve düşüncelerini paylaştılar. 

JB: "İlk başta, organik olduğunu söyledikleri için çok sağlıklı bir tat olacağını düşündüm, bu yüzden gitmek istemedim. Ama yemekler düşündüğümden çok daha iyiydi."

Mark: "Menü son derece sınırlıydı."

Bambam: "Çoğu zaman, et yoktu, maalesef. Ama ilginç olan domuz sosisleri vardı."

JinYoung: "Baharatlar bile organikti. Dürüst olmak gerekirse, eğer her bir bileşen organik ise, şuan sattıkları fiyata satmaları mümkün değil, buna rağmen çalışanların hepsi yemekleri yarı fiyata yiyorlar."

Anlaşılan, restaurant bir haylı sağlıklı yemeklerden oluştuğu için sınırlı sayıda menüleri var. Organic yemek yapmak hiçte kolay değil. Biliyorsunuz ki ürünleri yetiştirmek epey zahmetli ve maliyetli oluyor. Buna rağmen JYP, çalışanları için normal bir organic restauranttan çok daha ucuz fiyatlar uyguluyor. 























Kaynakça:

https://www.soompi.com/article/1233093wpp/got7-members-share-thoughts-jyps-new-organic-restaurant

Yorumlar

Popüler Yayınlar