BTS YİNE TARİH YAZDI !

Her gün yeni bir tarih yazan BTS
yine harikulade bir işe imza attı.

bts unicef에 대한 이미지 검색결과

Birleşmiş Milletler'in Ayın 19'unda (19.09.2018) yayınlanan bildirisine göre BTS, ayın 24'ünde Birleşmiş Milletler Genel Müdürlük Mütevelli Heyeti Konferansında açılacak olan UNICEF gündemi "Generation Unlimited" etkinliğine katılacak.

Bu hafta, 73. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda devlet başkanlarının toplanmasıyla birlikte, Koreli bir müzik grubu olarak ilk kez davet edilen BTS, dünya çapında bir yıldız olarak statüsünü kanıtladı.

bts unicef에 대한 이미지 검색결과

Bu genel toplantıda BTS, yaklaşık üç dakika boyunca bir konuşma yapacak.

Dünyada 10'lu ve 20'li yaşlardaki gençlerin temsilcisi olan BTS'in yapacağı bu konuşma aracılığıyla ne tür mesajlar vereceği şimdiden merak konusu olmaya başladı. 

Ayrıca BTS, ayın 26'sında New York Time Square'daki ABC kanalının Good Morning America stüdyolarında canlı yayın ile sahne alacak.

BTS'in, "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ve Good Morning America" gibi programlara çıkacağı kesinleşti. Amerika televizyonları BTS ile dolmaya devam ediyor. 

Her gün kulağımıza gelen BTS'in rekor haberlerine karşılık bu çocukların ilerlemesi daha nereye kadar gidecek sorusunun cevabı şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Öte yandan, BTS gelecek ayın 6'sında Koreli bir müzik grubu olarak ilk kez New York City Field'a girecek ve Love Yourself adlı Dünya Turunun konserlerinden birini gerçekleştirecek. 











Kaynakça:

http://m.insight.co.kr/amp/news/179702

Yorumlar

Popüler Yayınlar