I.O.I - SOMI, YG ENTERTAINMENT'a GEÇTİ !

관련 이미지

Geçenlerde Jeon Somi'nin JYP'den ayrıldığının haberi ile hepimiz şok olmuştuk. Daha sonra bir süre tek başına çalışacağı ve babasının yardım edeceği haberleri medyaya yayılmıştı. 

yg entertainment에 대한 이미지 검색결과 yg entertainment the black label에 대한 이미지 검색결과


YG Entertainment'ın ünlü yapımcısı Teddy tarafından, YG Entertainment altında kurulmuş "The Black Label" ile anlaşma imzalayan Jeon Somi, kız grubu ile değil Solo olarak, 
olabildiğince hızlı bir şekilde çıkış yapmayı planlıyor. 

yg entertainment jeon somi에 대한 이미지 검색결과

Ayın 24'ünde The Black Label bir açıklama yaptı; “Yetenekli bir sanatçı olarak kendini kanıtlamış ve sınırsız potansiyele sahip Jeon Somi ile bir sözleşme imzaladık” dedi ve ekleyerek; "Çeşitli girişimler ve aktiviteler ile en iyisi olması için tam destek vereceğiz." dedi.

Jeon Somi'nin olabildiğince hızlı çıkış yapabilmesi için, stajyerlik yapmayacağı ve bir kız grubu yerine solo çıkış yapacağı ihtimali çok yüksek. 


Jeon Somi'nin şirketten ayrılmasından bir gün önce J.Y Park, sosyal medya hesabında bir yazı paylaşmıştı. Bu gönderi son zamanlarda ilgi topladı.

Gönderi, son zamanlarda ki büyüme ve gelecek planları hakkındaydı.


"Bizim şirketimiz, şirketimize has kuralları oluşturup bu kurallar çerçevesinde, uyum sağlayarak şirketi yönetmek için çabalayıp şuana kadar geldiği için sanatçılarımızın, stajyerler olarak şirkete girdikleri andan itibaren disiplinli bir şekilde kendilerine çeki düzen vermeleri istenir." diyerek kendi yönetim prensiplerini vurguladı.

"Bu standartları ihlal etmeye devam edenler, prensip olarak, çıkış yaptıktan sonra bile olsa şirketten ayrılmaları istenir." diye de belirtti.

J.Y Park'ın bunun gibi söylevlerine karışılık netizenler, JYP'den ayrılan sanatçılar hakkında sayısız ip uçlarını göz önüne döktü.

Bunun üzerine Jeon Somi'nin şirketten ayrılmasından çok, JYP'nin herhangi bir kuralını ihlal ettiği konusunda ip uçları aranmaya başlandı.

관련 이미지

The Black Label, Teddy ile birlikte yetenekli yapımcılara sahip ve büyümeyi planlayan bir şirket. 

Jeon Somi'nin çıkışını merakla bekliyor ve başarılar diliyoruz.
























Kaynakça:

http://m.insight.co.kr/amp/news/180295

https://entertain.v.daum.net/v/20180924133743453?f=m

Yorumlar

Popüler Yayınlar