BTS ; "Fanlarımız bizim kanatlarımız oldu"

BTS, geçenlerde LA Grammy Museum Clive Davis Sahnesinde "A Conversation with BTS" adlı bir konferansa katıldı. 

관련 이미지

Konferansta konuşan üyelerine Billboard 200 Listesinde ikinci kez 1. olmanın verdiği hissi sorulduğunda;

Jungkook: "Şimdiye kadar kazandığımız başarılara karşı sorumluluk hissediyoruz. Ama gerek müziğimiz gerek davranışlarımız ile daha da çok çabalayacağız"

Suga (Yoongi): "Grup üyelerinin bizzat düşünüp hissettikleri şeyleri müzik ile ifade etmeleriyle şuan olduğumuz konuma geldik. Bütün üyeler şirkette birbirleriyle yakın ilişki içerisinde kalmaları sayesinde çeşitli tarzlarda iyi müzikler yapabildik"


RM (Namjoon): "İçyüz'den başlayarak motifleri bulup albüm konseptini oluşturarak mesajımızı veriyoruz. Çıkış yaptığımızdan bu yana 'Okul, Gençlik, Kendini sev' gibi konularla albümlerler yaptık ve biz de sevgi denilen şeyin anlamını uzun uzun düşündük"


Fanlara karşı hissettikleri minnet duygusundan bahsedilirken;

V (Taehyung): "Fanlarımız bizim kanatlarımız oldular. Buralara kadar gelmemize yardımcı oldular. Fanlarla yakın ilişki içerisindeyiz."

Jin: "Şimdiye kadar kazandığımız başarıların sebebi fanlarımızdır. LOVE YOURSELF Dünya turu sadece bizim değil fanlarımızında içinde bulunduğu bir platformdur."

BTS üyelerinin aralarında ki ilişkiden bahsedilirken;

Jimin: "Her zaman üyeler kendileri, iyi müzik ve güzel şarkı sözleri çıkartıyorlar ama ne zaman başımız sıkışsa bir araya gelip birlikte yardımlaşarak sorunlarımızın iyi yönde çözülmesini sağlıyoruz."

Geçen sene ve bu sene ki tur arasında ki fark hakkında konuşulduğunda;

J Hope (Hoseok): "Yeni albümümüzle birlikte fanlarla buluştuk. Bir çok fanımızın coşkuyla verdikleri tepki her şeyi daha da anlamlı kılıyor"

그래미 주최 '방탄소년단과의 대화'

Yorumlar

Popüler Yayınlar