THE ROSE grubu MV'sinde JongHyun'un Fotoğraflarını Kullandı!





2017 yılı aralık ayında hepimizi ani intiharıyla yasa boğan SHINee'nin güzel sesli vokali Kim JongHyun'u eminim ki hiç birimiz hala unutmuyor, şarkılarını dinledikçe hatırlıyoruz. 


관련 이미지




The Rose grubunun geçenlerde çıkardıkları "DOWN" adlı albümün çıkış parçası olan "She's In The Rain" şarkısının Music Video'sunda SHINee üyesi Kim Jong Hyun'un ölmeden önce kendi Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafları kullanıldı. 




shinee에 대한 이미지 검색결과



Bu durum SHINee hayranlarını pek hoşnut etmemiş olsa gerek kısa sürede tartışmalara yol açarak medya gündemine oturdu. 


the rose j&star에 대한 이미지 검색결과

The Rose'un bağlı olduğu şirket olan J&Star Company'nin "Biz Bilmiyorduk" açıklaması, SHINee ve Kim JongHyun fanlarının daha fazla öfkelenmesine neden oldu.

"The Rose - She's in The Rain" şarkısının Music Video'sunda yer alan JongHyun'a ait fotoğraflara bir göz atalım.









Bunun üzerine J&Star Company güzel bir açıklama yayınlayarak duruma açıklık getirdi. 

Açıklamanın içeriği şu şekilde idi: 


Şirketin herhangi bir kazanç amacıyla yapmış olduğu bir davranış değildir. Çalıştığımız ekip şarkıya uygun bir kurgu yaratarak music video'yu hazırlamıştır. Şarkının tanıtımına baktığımızda, She's in the rain şarkısı, hayatında zor zamanlar geçiren, yalnızlık hisseden bireylerin yanında olmak isteyip onları teselli etmek isteyen duygular ile hazırlanmış bir şarkıdır. Çalıştığımız ekip tarafından, hayatını kaybeden JongHyun'un hikayesi örnek alınarak oluşturulmuş bir music video olduğunu biz de yayınlandıktan sonra fark ettik. Şirketimiz ve The Rose grubu, bunu önceden kontrol edemedi.

Bu nedenle J&Star olarak, SM Entertainment'dan ve bütün JongHyun fanlarından özür diliyoruz. Kalbinizde yara açtığımız için tüm samimiyetimizle çok özür dileriz. Bir daha böyle bir şey olmayacak. 





















Kaynakça:






Yorumlar

Popüler Yayınlar