Jeon Somi, YG Ent.'da ilk DANCE PRACTICE Videosunu YAYINLADI !

관련 이미지




Geçtiğimiz aylarda Jeon Somi'nin JYP Entertainment'dan ayrıldığı haberleriyle bir şok yaşamıştık.

Ardından Somi'nin bir süre babasının yardımıyla bir şeyler yapacağı konusunda dedikodular hızla yayılmaya başlamıştı. 

Ama sonra Jeon Somi'nin, YG Entertainment altında kurulmuş olan The Black Label ile anlaşma imzalayarak Solo çıkış yapmak için hızla çalışmalara başladığı duyurulmuştu. 

Jeon Somi, JYP Entertainment X Mnet iş birliği ile gerçekleştirilen idol survival programı Sixteen ile ilk defa karşımıza çıkmıştı. 

SIXTEEN programında J.Y Park'ın yapmış olduğu 7 tane yarışmada 5 galibiyet alan Somi, 6 galibeyete sahip olan Sana, Jihyo, Chaeyoung dan sonraki en iyi performansa sahipti. Üstelik şuan Twice ile çıkış yapmış olan Nayeon, JeongYeon, Dahyun (4 Galibiyet), Tzuyu (2 Galibiyet) ve Momo (1 galibiyet) 'dan çok daha iyi bir performans sergilemişti. Fakat popülerlik oylamasına göre seçilen 7 kişi, fanların seçtiği 1 kişi (Tzuyu) ve J.Y Park'ın seçtiği 1 kişi (Momo) ile 9 kişilik Twice oluşturulmuş oldu. 

Bunun ardından yine Mnet'in yapmış olduğu PRODUCE 101'ın 1. sezonuna katınlan Jeon Somi, 101 stajyerin arasında yarışmayı birincilik ile bitirerek I.O.I ile birlikte çıkış yaptım. I.O.I ile bir yıl boyunca birlikte sahne almıştı fakat gurup 1 yılın sonunda dağıldı. 

IOI dan sonra Unnies 2 ve Girls Next Door gibi yine proje gruplarına dahil olmuştu. 

Tüm bunlardan sonra JYP'de artık çıkış yapamayacağı gerekçesiyle kendi isteği ile şirketten ayrılan Jeon Somi, sonunda yeni şirketi olan YG Ent. The Black Label'da çekilmiş olan ilk dans pratik videosunu kendi sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı. 



























Kaynakça:




Yorumlar

Popüler Yayınlar