GOT7 Lullaby 6. Birinciliğini Aldı ! #Lullaby6thWIN

GOT7, yeni albümleri Present:YOU'nun çıkış parçası olan Lullaby ile MCountdown sahnesinde, 6. birinciliğini kutladı. 


Yavru kuş figürleri ile süslü taçlar ve başlıklar takarak Encore sahnesini tamamladılar. 

Mcountdown sahnesinde ilk defa iki hafta üst üste birinci olan GOT7,  fanlarına teşekkürlerini ileten bir gönderi paylaştılar.

갓세븐 공식 인스타그램

"GOT7 Lullaby #MCo 1.liği. AhGaSe'lerimizin oluşturduğu GOT7'ın yeni rekoru, yeni tarihi. Birlikte olabileceğimiz gerçeği bile minnettar hissettiriyor ama AhGaSe'lerimiz ile birlikte büyüyebildiğimiz için çok daha minnettarız ve çok daha mutlu bir Lullaby Promosyonları geçiriyoruz. Bugün bizi mutlulukla dolduran AhGaSe'lerimize tüm samimiyetimiz ile teşekkür ediyoruz. #2HaftaÜstüsteMcoBirinciliği #BuseferdeLullabyGerçektenBirinci #AhGaSeSiziSeviyoruzTeşekkürlerSiziSeviyoruz #GOT7 #PresentYOU #Lullaby"

이미지중앙

GOT7, Mcountdown eylül ayı son hafta birinciliğini geçtiğimiz hafta elde etmişti. Bunun üzerine Ekim aynı ilk hafta birinciliğini de elde ederek ilk defa iki hafta üst üste Mcountdown birinciliği elde etmiş oldu.

Grup üyelerinden Mark, Jackson ve Yugyeom, MC'lerdi.

Ödülü eline aldıktan sonra JB: "2 haftadır 1. olmamızı sağladığınız için Teşekkür ederiz. Çok çalışmamız gerektiği anlamında bu ödülü kabul ediyoruz. Çok çalışacağız. Teşekkür ederiz. AhGaSe'ler teşekkür ederiz" dedi.

Ardından Bambam: "İlk defa 2 hafta üst üste birinci oluyoruz. Bu yüzden bu seferki albüm promosyonlarımız, en başarılı promosyonumuz oldu diye düşünüyorum. Teşekkür ederiz." dedi.

Ve son olarak Yugyeom: "Menajerlerimize ve stilistlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bugün böyle 3 kişi MC olduk ve MC olduğumuz programda 1. olmak çok iyi hissettiriyor. AhGaSe'ler çok teşekkür ederiz. " dedi. ve ardından encore sahnesine geçildi.

MCOUNTDOWN Performansı:





Yorumlar

Popüler Yayınlar