Arkadaşı Sayesinde Şöhret Olan KORELİ ÜNLÜLER


Ünlü olmak yetenek istediği kadar bazen çok büyük şans da gerektiriyor.
Hem yetenekli hemde şanlı olan Koreli ünlülere bir göz atalım.

Kime Niyet Kime Kısmet!


Go Ara


Şarkıcı olmak isteyen arkadaşına destek olmak için arkadaşının arkasında dansçı olarak SM Entertainment seçmelerine katıldı. Arkadaşı değil, Go Ara seçmeleri geçerek Ödül aldı ve SM Stajyeri oldu. 


Kwon Hyuk Soo


Arkadaşının ısrarıyla ünlü yönetmen Chang Jin'in doğum günü ziyafetine gitti. Yönetmen Chang Jin doğum günü partisinde gözüne gestirdiği Kwon Hyuk Soo'yu SNL Korea'ya önerdi. Televizyona çıkana kadar kendisinin sadece bir Part Time çalışan olduğunu zannediyormuş.

Bae Jin Young


Arkadaşının önerisiyle şirket seçmelerine giren Bae Jin Young, başarılı oldu ve stajyerlik hayatına başladı. Bir süre sonra Mnet'de yayınlanan PRODUCE 101 ikinci sezona katılarak Wanna One ile çıkış yaptı.

A PINK - Son Na Eun

Hayali bir ressam olmak olan Son Na Eun, Güzel Sanatlar Fakültesine hazırlanıyordu. Kuzeninin ısrarlarıyla şirket seçmelerine giren Son Na Eun şarkı performansı ile seçmeleri kazandı. İlk başlarda Güzel Sanatlar Fakütesi ile Idol olmak arasında seçim yapamayan
Na Eun idol olmayı seçti ve A Pink ile çıkış yaptı.

Soo Ae


Liseden mezun olduktan sonra Modellik yapan bir arkadaşını görmek için çekim yapılan stüdyoya giden Soo Ae, bir anda ilgi toplayarak o an 6 aylık bir sözleşme ile ajansa girdi.



MISS A - Baek Suzy

Okul arkadaşını takip ederek Superstar K 1. sezona karılarak JYP Entertainment'a seçildi ve Miss A ile çıkış yaptı. Takip ederek birlikte gittiği okul arkadaşı ise şuan kpop kız grubu olan LABOUM üyesi SoYeon'du. Laboum üyesi SoYeon, Superstar K 3. sezonda; "O zaman ben elenmiştim ama Suzy başarılı olarak Miss A ile çıkış yaptı" demişti.


EXO - Xiumin

Arkadaşı ile birlikte SM Entertainment seçmeleri olduğunu duyarak SM seçmelerine katıldı ve seçildi. "Hayatımda öyle bir arkadaşım olmasaydı asla çıkış yapamazdım. O arkadaşım için üzgünüm hem üzgünüm hemde çok minnettarım." diye bir açıklamasıda yer alıyor. Arkadaşının şuan bir Memur olduğunu da söyledi.

SHINHWA - Shin Hye Sung

Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles'da okurken arkadaşı ile birlikte Shinhwa üyelerinin seçildiği seçmelere girdi. Arkadaşı elendi ama o seçildi. "Şarkıcı olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi" diye açıklama yapan Hye Sung'un o zamanlar seçmelere birlikte katıldığı arkadaşı Click B üyesi Woo Yeon Suk'du.


Cha Seung Won

Seçmelere girmeye giden arkadaşını takip edip birlikte seçmelere katılan Cha Seung Woo, seçmelerden bir hafta sonra seçildiği haberini aldı. 


Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler





















Kaynakça:


Yorumlar

Popüler Yayınlar