BTS-SUGA, Kpop'ı Küçümseyenler Hakkında Konuştu !

BTS, İngiltere gazetesi olan The Guardian ile bir röportaj gerçekleştirdi.





Love Yourself Dünya Turu ile Londra'da yer alan "02 ARENA" da güzel bir konser gerçekleştirildi.




bts the guardian에 대한 이미지 검색결과




Konserden önce sakatlanan BTS üyesi Jeon JungKook (21), topuğuna atılan dikişler nedeniyle konserde dans edemedi.




bts the graham norton show에 대한 이미지 검색결과



Konserden sonra İngiltere'nin ünlü TV Talkshow programı The Graham Norton Show'a katılan BTS'in peşini bırakmayan talihsizlikler nedeniyle üyelerden Park Jimin (23), program çekimlerinin yapılacağı gün boynundan ve sırtından sürekli terlemesi nedeniyle çekimlere katılamadı.



the guardian newspaper bts에 대한 이미지 검색결과

BTS üyeleri The Guardin'a Konuştu.


관련 이미지

RM: "Popülaritemizin sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyoruz. Şuan tıpkı bir Roler Coaster'a binmişçesine tadını çıkarıyoruz. Biterse de bitmiştir. Özel Jetimize binip stadyumlarda konserler veriyoruz ama asla buranın bize ait olduğunu düşünmüyoruz. Bir süreliğine ödünç aldığımız bir yer olarak görüyoruz."

관련 이미지

SUGA: "Şöhret bir gölge gibidir. Işık varsa karanlıkta vardır. Sürekli bizi takip ediyor bu nedenle ondan kaçamayız. Bununla birlikte Fanlarımız bizim hayatlarımıza saygı duyuyor. Sanat sergilerine çok sık gidiyoruz ve gördüklerinde kesinlikle rahatsız etmiyorlar. Biz sosyal medyada gittiğimiz yeri yayınladıktan sonra onlar da bizi gördüklerini belirten postları yayınlamaya başlıyorlar."

bts jhope에 대한 이미지 검색결과

J Hope: "Fanlarımız bazen biraz ileri gidip sınırı aştıklarında strese girebilirmişiz gibi görünüyor ama bana göre bu, fanlarımızın bize gösterdikleri sevginin bir ifadesidir."

관련 이미지

KPOP fanlarını, ergenlik çağında fikirsiz kız topluluğu olarak gören insanlar hakkında da konuşmayı ihmal etmeyen Suga; "Böyle bir sorun üzerine konuşmanın ve tartışmanın hiç bir anlamı yok. Açıkçası ben, belirli bir müzik türünü küçümseyen insanları pek anlayamıyorum. O müzik türü ne olursa olsun fark etmez. Neticede klasik müzikte bir zamanların pop müziğiydi. İnsanlarda "Zevk ve Anlayış" sorunu var. Bu, illa "Doğrudur veya Yanlıştır" diye bir kültür var. Bir şeyin kötü olmasıyla ilgili bir problem değil bu." diyerek düşüncelerini belirtti. 



Suga'ya göre bir çok insan bir şeyleri eleştirirken bu doğru birşeydir veya yanlış birşeydir düşüncesiyle eleştiriyor. Oysaki müziğin doğrusu yanlışı yoktur. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Beğenmeyebilirsin ama bu müzik türü yanlıştır diyemezsin. 























Kaynakça:

Yorumlar

Popüler Yayınlar