BTS - Jimin'den TOKYO DOME Konseri Açılış Konuşması !


bts jimin에 대한 이미지 검색결과



Son zamanlarda Japon Medyasının BTS'e karşı kötü bir algı yaratmaya çalışması sonucunda hem grubun bağlı olduğu BigHit Entertainment şiketinin hem de grup üyelerinin başı epey bir ağrımıştı.

Tabi ki bu durumdan rahatsız ve mutsuz olan BTS fanlarını Army'leri de unutmamak gerekiyor.

Jimin'in 1 sene önce giydiği bir T-Shirt, RM'in 1 sene önce yayınlamış olduğu bir twitter gönderisi ve bir çekimde giymiş olduğu Nazi simgesi barındıran şapka, BTS'in Seo TaiJi and Boys ile yapmış oldukları gösterideki bayrakların sembolüne kadar ne varsa eleştirildiler Japon Medyası tarafından.


bts에 대한 이미지 검색결과


Bu kadar sorun teşkil eden şeyleri neden 1 sene önce eleştirmemişler kimse buna bir anlam veremedi tabi ki. Amacın en başından çok fazla belli olduğu bu tür haberler bu 7 çocuğu yıldırmamış olsa gerek mükemmel bir Tokyo Dome konseri gerçekleştirdiler. 

Tabi ki BigHit Entertainment, olaylar ile ilgili açıklama yaptı. Özrünü diledi.

Konserden önce resmi Twitter hesabından 3 sayfalık bir açıklama yazısı yayınlandı. 



관련 이미지

Ardından Tokyo Dome konserinde açılış konuşması yapan BTS üyesi Park Jimin, hayranları ile şu sözleri paylaştı. Konuşmasında son olaylara değinmeyi de eksik etmedi. 


"Bir kaç olaydan dolayı dünyanın dört bir yanında ki Army'lerimiz şaşırmış ve endişelenmiştir diye düşünüyorum. İlk Japonya Showcase'imizi Tokyo'da ki küçük bir salonda yapmıştık. O zamanlar bu insanlar bizi nerden biliyor da showcase'imize gelebildi diye çok şaşırmıştım. Buraya Tokyo Dome'a gelene kadar 'gerçekten çok yol katetmişiz' diye geçirdim içimden. Bugün sizlerle birlikte gerçekleşecek olan bu ilk Tokyo Dome konserimizi gerçekten unutamayacağım gibi geliyor. Army'lerle, sizlerle birlikte olduğum için gerçekten mutluyum. Sizlerin de beni gördüğünüz için mutlu olmanızı diliyorum." 


KONU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ:
















































Kaynak:

http://news.wowtv.co.kr/NewsCenter/News/Read?articleId=A201811130629&t=NN

Yorumlar

Popüler Yayınlar