SEVENTEEN Hoshi Konser sırasında Sakatlandı !

seventeen hoshi에 대한 이미지 검색결과


SEVENTEEN, 4 Kasım 2018 günü, Seoul Songpa-gu da yer alan Olympic Gymnastics Arena'da "2018 SEVENTEEN CONCERT ‘IDEAL CUT – THE FINAL SCENE’ IN SEOUL" adlı bir konser verdi.

Konser akşam saat 5'te başladı. 

Konserin açılış seremonisi sergilendiği sırada Seventeen üyelerinden 22 yaşındaki Kwon Soon Young, sahne adı ile Hoshi, tekrarlayan kronik bir eklem çıkıklığı yaşaması nedeniyle bir süre saheneye çıkamadı. 

Açılış konuşmasına katılamayan Hoshi'nin omuz çıkıklığı yaşadığı ortaya çıktı.

플레디스엔터테인먼트 제공

Grup üyelerinden SeungKwan; "Hayranlarımız bu sahneyi çok beklediler öyle değil mi. Endişelenmeyin. Hoshi sahneye dönene kadar eğlenmemize devam edelim. Hoshi, kendisinin iyi olduğunu sizlere iletmemi istedi. Hoshi abi'nin omuz çıkıklığı tekrarlayan bir şey. Yani ilk değil. Hızlı bir şekilde tedavi ediliyor. Hoshi'yi bilirsiniz. O ölümsüzdür. Fazla endişelenmeye gerek yok keyfinize bakın. " diyerek, hayranlarının endişeli bakışlarını biraz olsun gidermeye çalıştı. 

SEVENTEEN'in bağlı olduğu şirket olan Pledis Entertainment görevlisi; "Sağlık görevlileri hızlı bir şekilde onunla ilgileniyor" açıklamasını yaptı. 

관련 이미지

Bir süre sonra Hoshi; "Şuan Saat Kaç?!" diye sorarak hayranlarına seslendi. Hayranlar hep bir ağızdan "10'u 10 geçiyor!" diyerek Hoshi'ye cevap verdiler. 

Sahneye dönen Hoshi; "Gerçekten endişelenecek hiç bir şey yok. Omzum tak diye çıkıvermişti. Tekrar tak diye içeri girdi. Endişelendirdiğim için özür dilerim" diyerek hayranlarını rahatlattı.

플레디스엔터테인먼트 제공






































































Kaynakça:



Yorumlar

Popüler Yayınlar