BTS, YİNE BİRİNCİLİĞE KOŞUYOR !

bts 2018에 대한 이미지 검색결과


Liberty Korea Party'nin temsilcisi Kim Sung Tae, BTS'den söz ederek Kore Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Moon Jae In'i itham etti.




Temsilci Kim, 22 Kasım günü gerçekleşen Liberty Korea Party'nin acil toplantısına katılarak; "Cumhurbaşkanı Moon Jae In, BTS ile birlikte TIME dergisinin Person Of The Year oylamasına dahil olmuş. Tebrik Ederim" dedi.




Konuşmasına devam ederek; "BTS, şuan ki cumhurbaşkanı Moon Jae In, Kuzey Kore lideri Kim Jong Eun, ABD cumhurbaşkanı Donald Trump ve Papa Francis gibi isimleri geçerek 1.liğe koşuyor. Oylamanın sonunda da birinci olmalarını dilerim"

"Cumhurbaşkanı Moon Jae In'in yurt içinde ki performansına bakarsak ekonomi de sıfır puan aldı, yurt dışında Kore yarım adasının barışını sağladı diye puan toplandı ama hala iyi bir sonuç elde edilmiş değil."

"Böyle bir platformda BTS'in 1. olabilmesi için bir puan bile olsa iteleyip geride durmayı derinlmesine bir düşünün lütfen."

"Yurt içinde veya yurt dışında popüler olmaya çalışmak yerine halkın geçimi ve ekonomi konusunda dikkati ve özemli bir şekilde ilgileniniz."

ifadelerini kullandı. 

TIME magazine에 대한 이미지 검색결과

TIME dergisi, 1927 yılından beri Yılın Kişisi (Person Of The Year)'ni seçiyor. 2008 yılından itibaren oylamayı Online olarak yapıyor.

BTS, %16 oy ile 1.liğe oynamakta.





Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler








































Kaynak:











Yorumlar

Popüler Yayınlar