SEUNGRİ'nin SORUŞTURMASINDAKİ SON DURUM ! CHOİ JONG HOON ÜSTÜ KAPATILAN SUÇU NE?

choi jong hoon seungri에 대한 이미지 검색결과

Jung Joon Young, Seungri ve Choi Jong Hoon'un bulunduğu Kakao Talk grubu konuşmaları hakkında her geçen gün yeni bir gelişme eklenmekte. 

Öncelikle Cinsel içerikli gizli kamera görüntülerinin paylaşılıp yayıldığı Kakao Talk grubunda Jung Joon Young, Seungri ve Choi Jong Hoon'un olduğu kesinleşmiş durumda.

Konuşmalara göre, Choi Jong Hoon'un, öncelerde alkollü araba kullanırken polise yakalanmış olduğu ve polisle anlaşarak olayın üzerini kapattığı gerçeği ortaya çıktı.

Choi Jong Hoon'un, yaşadığı olayı 2016 şubat ayında kakao talk konuşma grubuna yazdığı ve bunun üzerine grupta konuşmalar döndüğü gerçeği, polis tarafında onaylandı. 

Bunun üzerine yine aynı konuşmada, "gruptaki üyelerin arkalarını kollayan polisler olduğu" ifadelerin kullanıldığı ortaya çıktı.

Daha öncelerde aynı konuşma grubunda Seungri'nin tayvanlı bir müşteriye "kadın gönderilmesi" yönünde kulüp çalışanlarına verdiği emirler açıkça görülmüştü. 

Jung Joon Young, suçunu itiraf ederek hala soruşturma altında bulunmakta. Seungri ise, Sex Entertainment (Sex eğlence sektörü) yaptığı kanısı ile soruşturma altında. 





Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler












































Kaynak:


Yorumlar

Popüler Yayınlar