ÖĞRETMENİNE YANLIŞLIKLA BTS SUGA FOTOĞRAFI GÖNDEREN A.R.M.Y !

BTS SUGA에 대한 이미지 검색결과

İngiliz bir A.R.M.Y olan Nadia Qureshi, geçtiğimiz yıl eylül ayından beri ders aldığı özel ders öğretmeni olan Amy Richards'a, BTS üyesi Suga (Min Yoon Gi)'nın fotoğrafını yanlışlıkla gönderdi.

Nadia, Özel ders öğretmenine kullandığı ders kitabını göndermek isterken, yanlışlıkla telefonunda kayıtlı olan herhangi bir BTS - Suga fotoğrafını gönderiverir. 

Yanlışlıkla gönderdiği fotoğraf yüzünden kalbi küt küt atan A.R.M.Y, hemen öğretmeninden özür dileyerek durumu toparlamaya çalışır.

Fakat öğretmen, beklenti dışı bir tepki verir.

BTS hakkında hiç bir bilgisi olmayan öğretmen Amy, öğrencisi Nadia'ya fotoğraftaki kişinin adını sorarak, internetten araştırır ve kendi bulduğu bir fotoğrafı göndererek "WOW" tepkisini verir. 

Ardından BTS şarkıları dinlemeye karar verir.

Nadia'nın gönderisinin Twitter üzerinden ilgi görmesi sebebiyle, gazeteciler onunla röportaj yapmak istediler. 


Nadia verdiği röportajda; öğretmeninden böyle bir tepki vermesini beklemediğini, BTS hakkında hiç bir fikri olmayan biri olduğunu, öğretmeninin en sevdiği BTS şarkılarının IDOL ve Fake Love olduğunu ve öğretmeninin de artık kendisi gibi bir Army olduğunu söyledi. 

Ardından ekleyen Nadia: "İnsanların gönderime duyduğu ilgiye minnettarım. Bu röportajın birazcıkta olsa insanlara BTS'i tanıtabileceğim bir fırsat olduğunu düşünüyorum" dedi.









İngiliz A.R.M.Y Nadia Qureshi'nin Twitter Gönderisi:




Umarım ülkemizde de, en kısa zamanda KPOP'a ve BTS'e olan kötü algı değişir diyoruz ve Amy öğretmene ailemize katıldığı için Teşekkür ediyoruz.




Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler
































































































































































Kaynak:
https://m.insight.co.kr/amp/news/215346

Yorumlar

Popüler Yayınlar