WANNA*ONE DAĞILDI ! Grup Üyelerinin Gelecek Planları Neler?

wanna one에 대한 이미지 검색결과

Mnet'in yapmış olduğu PRODUCE 101 idol survival programının ikinci sezonunda kurulan Wanna*One, bir yıllık birlikteliğin ardından 31 aralık 2018 de dağıldı. 

2019 ocak ayında son konserini gerçekleştirecek olan grup üyelerinin gelecek planları da, bağlı oldukları şirketler tarafından yavaş yavaş açıklanmaya başladı. 

wanna one yoon jisung에 대한 이미지 검색결과

Grubun yaşça en büyük üyesi olan 28 yaşındaki Yoon Ji Sung, 20 şubat 2019'da solo çıkışını yapacak. Ve yine şubat ayında gerçekleşecek olan "그날들 (o günler)" müzikalinde yer alacak. Solo çıkış promosyonlarından sonra askere gideceği duyurulan Ji Sung'un, en erken nisan ayında teslim olması bekleniyor. 

kang daniel에 대한 이미지 검색결과

23 yaşında ki Kang Daniel'in de solo çıkış yapmasına karar verildi. Tam olarak ne zaman yapacağı henüz duyurulmadı. Yoon Ji Sung ile aynı şirkette (MMO Entertainment) yer alan Kang Daniel'in, Ji Sung'un solo promosyonları bittikten sonra çıkış yapması bekleniyor. 

wanna one jaehwan에 대한 이미지 검색결과


Grubun ana vokallerinden olan 23 yaşında ki Kim Jae Hwan'ın da solo çıkış yapmak için hazırlandığı biliniyor. Şarkılarını kendi yazıp besteleyen Jae Hwan'ın, içine sinen bir şarkı tamamlanır tamamlanmaz çıkış yapması bekleniyor.


minhyun wanna one에 대한 이미지 검색결과nu'est w에 대한 이미지 검색결과

24 yaşında ki Hwang Min Hyun'un, zaten içinde bulunduğu NU'EST grubuna geri döneceği duyuruldu. Min Hyun'un Wanna*One ile geçirdiği süre zarfında grup NU'EST W olarak çalışmalarına devam ediyordu. Ocak ayının sonunda gerçekleşecek olan Wanna*One'ın son konserinden sonra Min Hyun, NU'EST ile comeback hazırlıklarına başlayacak. 

ha sung woon wanna one에 대한 이미지 검색결과

25 yaşında ki Ha Sung Woon'un zaten içinde bulunduğu grup olan HOTSHOT'a geri dönüp dönmeyeceği hala bilinmiyor. Sung Woon'un solo çıkış yapma olasılığı da bulunmakta.

lee daehwi park woojin에 대한 이미지 검색결과

Brand New Entertainment'a bağlı olan Lee DaeHwi ve Park WooJin'in Wanna*One'dan sonra yine Produce 101'ın ikinci sezonunda tanıdığımız Im Young Min ve Kim Dong Hyun ile birlikte yeni bir kpop erkek grubu olarak çıkış yapacağı duyuruldu.  Dong Hyun ve Young Min daha önce, MXM adı altında iki kişilik bir grup olarak karşımıza çıkmıştı.  

lai guanlin에 대한 이미지 검색결과

Grubun Taiwan'lı üyesi olan 18 yaşında ki Lai GuanLin, Wanna*One ile birlikte yer alacağı son konserden sonra Çin'de bir dizide rol alacağı duyuruldu. Oyunculuk çalışmalarına devam edeceği bilinen Guan Lin'in Cube Entertainment'ın yeni kpop erkek grubu ile de çalışmaya başlayacağı da duyurular arasında.

ong seongwoo에 대한 이미지 검색결과

Stajyerlik zamanlarından beri oyunculuğa ilgisi olan 24 yaşında ki Ong Seong Woo'nun JTBC TV'de yayınlanacak olan "열여덟(18)"  da  yer alması bekleniyor.


park jihoon wanna one에 대한 이미지 검색결과

Prodeuce 101 zamanlarında "Seni yüreğime kaydettim" sözü ile ünlenen 20 yaşında ki Park Ji Hoon'un henüz bir gelecek planı bulunmadığı biliniyor. Bağlı olduğu şirket olan Maroo Entertainment, geçenler de Ji Hoon için bir fan cafe açıldığını duyurdu ve aynı zamanda, Maroo Entertainment; "Bir kaç projeden teklif geldi ama henüz karar vermiş değiliz. Ji Hoon, şarkıcı olma konusunda da geyretli" diyerek, Ji Hoon'un her iki alanda da çalışmaya başlayacağını belirtmiş oldu.


wanna one bae jinyoung에 대한 이미지 검색결과


19 yaşında ki Bae Jin Young ise; bir kaç projeden teklif geldiğini fakat oyunculuktan çok şarkıcılığa ağırlık vermek istediğini belirtti. Solo çıkış yapmak yerine, yeni bir grup ile çıkış yapması beklenen Jin Young'un henüz karar verilmiş bir  gelecek planı bulunmuyor.






Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler









































Kaynak:







Yorumlar

Popüler Yayınlar