BTOB ve HIGHLIGHT Üyelerinin Üniversite Diplomaları İPTAL EDİLDİ !


BTOB ve HIGHLIGHT (Eski adı ile BEAST) grubu üyelerinin üniversite diplomaları ve ders kredileri iptal edildi. 


btob에 대한 이미지 검색결과
관련 이미지

14 Ocak günü, Cube Entertainment; "BTOB üyeleri Yook Sung Jae ve Seo Eun Kwang'ın üniversite devamsızlık önceliği hakkında ki karışıklığı kontrol etmekteyiz" açıklamasını yaptı.

Aynı gün, Milli Eğitim Bakanlığı 'Eğitim Vakfı Restorasyon Geliştirme Ekibi' ilk görevlerine başlayarak Güney Jeollado bölgesinde yer alan Dongshin Üniversitesinde teftiş yaptı. Teftişin sonucunda; HIGHLIGHT grubu üyeleri Lee Gi Kwang, Yong Jun Hyung, Yoon Du Jun, eski Beast üyesi Jang Hyun Seung, BTOB üyeleri Yook Sung Jae, Seo Eun Kwang'ın öğrenciyken kaydedilmiş devamsızlık bilgilerinde bir gariplik olduğu ortaya çıktı. 

Raporun ayrıntılarına göre: Dongshin Üniversitesi, idol olan öğrencilerine ayrıcalık tanıyarak devamsızlık yaptıkları günlerde okuldaymış gibi gösteriyordu. Üniversitenin "Department of Broadcasting and Entertainment, Department of Practical Music" bölümü profesörleri, ünlü öğrencilerin dışarıda yaptıkları yayın faaliyetlerini devamsızlıktan düşerek derse gelmiş kabul ediyordu. Aynı zamanda ünlü olan öğrencilere burs hakkı da tanındı. 

Bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 BEAST üyesi ve 2 BTOB üyesinin ders kredileri ve diplomaları iptal edildi.

Eski BEAST üyeleri olan şimdi ki HIGHLIGHT grubu üyeleri Yoon Du Jun, Yong Jun Hyung, Lee Gi Kwang Yang Yoseob ve Song Dong Woon'un birlikte kurduğu Around Us Entertainment; "O zamanlar, çoğu kez bağlı olduğumuz şirket olan Cube Entertainment'ın verdiği kararlara göre hareket ediyorduk. Üniversiteye gireceğimiz zaman, daha biz başvuru yapmadan Dongshin Üniversitesi kendisi bize gelip teklif sunmuştu. Bütün her şey ile Cube Entertainment ilgilendi ve onlar yaptı." açıklamasını yaptı.

Ardından Cube Entertainment; "Her şeyi o zaman ki menajerlerimiz yapmıştı. Sonuca varmak biraz zaman alacak" diye kısa bir açıklama yaptı. Bu açıklamanın üzerine Cube Entertainment kaytarıyor! sesleri yükselmeye başladı. 

Bütün bu olanların üzerine Netizenler ağır bir şekilde Cube Entertainment'ı eleştirmeye ve suçlamaya başladı. Çünkü Dongshin Üniversitesi ile karışıklık yaşayan ünlülerin hepsi Cube Entertainment'a bağlı ünlüler veya daha önce Cube Entertainment ile çalışmış ünlülerdi. Cube Entertainment'ın ünlüleri, haberleri bile olmadan kirli işlerine alet ettiği konusunda ki yorumlar hızla yayılmaya devam ediyor. 




Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler













































































Kaynak:






Yorumlar

Popüler Yayınlar