Sen de mi Brütüs?! SS501 üyesi Kim Hyung Joon'a TECAVÜZ Suçundan DAVA AÇILDI !!


Geçtiğimiz Mart ayının 25'inde, eski KPOP gruplarından olan SS501'in üyelerinden Kim Hyung Joon, 2010 yılı mayıs ayında bir kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle dava edildi. 

Tecavüze uğrayan A kişisi (ismi verilmiyor), kendi evinde Kim Hyung Joon tarafından tecavüze uğradığını söyleyerek ünlü şarkıcıyı dava etti ve yasal süreç başlattı. 

A kişisi, son zamanlarda çıkan ve ünlülerin kadına tecavüzden, tacizden veya istismardan cezalandırıldığı haberlerden güç olarak, cesaretini toplayıp dava açmaya karar verdiğini söyledi. 

Kim Hyung Joon ise konu hakkında; "A kişisi ile 2010 yılında, bir tanıdığın davetiyle gittiğimiz içkili mekanda tanıştım. A kişisi mekanda garsonluk yapıyordu. 9 yıl önce cinsel ilişki yaşadığımız doğrudur fakat bir zorlama söz konusu değil, iki tarafında isteğiyle gerçekleşmiş bir şeydi." açıklamasını yaptı. 

Buna karşılık A kişisi, "İğrenç ve utanmaz" ifadelerini kullanarak Kim Hyung Joon'un gerçeği çarpıttığını söyledi. 

Son zamanlarda The Masked Singer programında karşımıza çıkan Kim Hyung Joon'un bütün görüntüleri kesilerek çıkartıldı ve program, Kim Hyung Joon hiç yokmuşçasına adet hiç var olmamışcasına yayınlandı.






Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler


















Kaynak:

Yorumlar

Popüler Yayınlar