JYP ENTERTAINMENT BAŞKANI J.Y Park'dan ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA !





jyp에 대한 이미지 검색결과

JYP Entertainment başkanı J.Y Park (Park Jin Young), katıldığı bir programda şirket çalışanlarına ve sanatçılara nasıl eğitim verildiği hakkında konuştu. 

JYP Entertainment'ın eski bir çalışanının "Kadınların olduğu mekanlara gitmemiz yasaktı" açıklaması tekrar gündeme geldi. 

(Kadınlarında olduğu mekandan kastı; gece kulüpleri vs...)

Bu konuda J.Y Park; Bu kuralı ilk açıkladığımda her kafadan bir ses çıkmıştı. "O zaman kadınlarla tanışma fırsatımız nerede olacak? herkes gidiyor" gibi tepkiler aldım. Fakat onlara verdiğim cevap şöyle oldu; "Şirket batsa da olur. Kadınların olduğu mekanlara gittiğiniz an şirketten atıldığınızı bilin" 

Sadece bununla kalmayan J.Y Park ; "Ekranlarda herkes, ünlü kişilerin söylediklerine dikkat etmesi gerektiğini söylüyor. Ama ben öyle düşünmüyorum. JYP içerisindeki ünlülerin, söylediklerine dikkat etmesi gereken insanlar olmaması taraftarıyım. Her zaman Doğruluk, Sadakat ve Alçak gönüllülüğün en önemli şeyler olduğunu düşünüyorum"

(Burada J.Y Park'ın demek istediği: söylediği şeylere dikkat etmesine gerek olmayacak kadar samimi ve iyi sanatçılar yetiştirmek. Ekran karşısında melek, ışıklar kapanınca şeytan olan sanatçılar değil, özünde iyi insanlar yetiştirmek istediğinden bahsediyor.)


관련 이미지jay park 2pm에 대한 이미지 검색결과


Daha öncesinde 2PM üyesi ve grubun lideri olan Jay Park, sosyal medya'da Kore'yi sevmediğine dair yazdığı bir yazı nedeniyle gruptan ve şirketten atılmıştı.
Oysaki o sıralar 2PM'in ve Jay Park'ın parladığı yıllardı.
 Jay Park, JYP de kalmış olsaydı bir çok başarılı şarkıya ve albüme imza atmış olacaktı ki şuan günümüzde kendisi başarılı bir şarkıcıdır. 
Buna rağmen başkan J.Y Park, Jay Park'ı şirketten ve gruptan çıkartmayı seçmişti.

Bu olay da J.Y Park'ın söylediklerinde samimi olduğunun göstergesi olarak bilinmekte.







Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler



















Kaynak:

Yorumlar

Popüler Yayınlar