BIGBANG SeungRi, POLİS TARAFINDAN SORUŞTURMAYA ALINDI !

seungri에 대한 이미지 검색결과

Ünlü KPOP grubu BIGBANG üyelerinden olan SeungRi'nin işlettiği gece kulübü Burning Sun, geçtiğimiz günlerde bir ihbar ile sarsıldı. 


Kulüpte uyuşturucu, şiddet ve kadına tecavüze kadar bir çok olayın yaşandığı ortaya çıktı.

Seul Büyükşehir Polis Karakolu Bölgesel Soruşturma Ekibi, 20 Şubat günü akşam saat 8 buçuktan 9 buçuğa kadar "Burning Sun" gece kulübü içerisinde detaylı bir arama operasyonu yaptı. 

Uyuşturucu dağıtımı, Şiddet ve Tecavüz ile suçlanan Club Burning Sun, 17 şubat günü alınan gece kulübünü mühürleme kararının hemen ardından 18 şubat günü gece kulübünün yıkımı başlatılmıştı. Yine aynı gün içeride daha kanıt kalabilmiş olması şüphesi ile yıkım polis kararı ile durduruldu. 

영업을 중단한 버닝썬 ⓒ뉴시스.여성신문

20 şubat günü Polis, kulüpteki VIP odalar da dahil her yeri aradı. Soruşturmaya yardım edebilecek her şeyin videoları ve fotoğrafları çekildi. 3 boyutlu çekim dahi yapıldı. Soruşturmaya kulübün sahibi olan BIGBANG üyesi SeungRi'de dahil edildi.

Burning Sun ile ilgili olan soruşturma, ilk başlarda sadece bir şiddet davası olarak açılsa da sonrasında uyuşturucu kaçakçılığına kadar genişledi.

SeungRi, kulübün işletilmesinde herhangi bir rol oynamadığını belirtse de kulüp içindeki satışlardan sorumlu kişi olan AeNa isimli bayanla çekişmiş fotoğrafı ortaya çıktı.  AeNa, 2018 yılı ekim ayında kişisel sosyal medya hesabından SeunRi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına; "Ancak çok sıkı çalışırsam patron SeungRi ile fotoğraf çektirebilirim. Bu hafta biraz sarhoş olmuşum başıma gelenler." yazdığı da gözden kaçmadı.

YooRi Holdings adlı şirketin bir iş ilanı sitesinde, Burning Sun genel merkezi olarak bir şantiye de iş ilanı verdiği ortaya çıkartıldı. YooRi Holdings, oyuncu Park Han Byul'ün eşi Yoo Mo ve SeungRi'nin birlikte kurmuş olduğu bir şirket olduğu biliniyor. Şirketin adı Yoo Mo'nun "Yoo'su" ve SeungRi'nin "Ri'si" ile oluşturulmuş "YooRi".
SeungRi'nin günümüzde şirket yönetiminde yer almadığı biliyor.

Soruşturmaya dahil edilen SeungRi'nin suçlu olup olmadığı henüz belli değil. 




Bizi TWITTER'dan takip etmeyi Unutmayın!

BİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN → TWITTER: @KoreliHaberler















































Kaynak:

http://www.yonhapnewstv.co.kr/MYH20190222016800038/?did=1825m

http://www.womennews.co.kr/news/articleView.html?idxno=185944

http://m.sportschosun.com/news.htm?id=201902250100146150011067&ServiceDate=20190224#_enliple

Yorumlar

Popüler Yayınlar